Icon Pizzaöfen

Peći za Pizzu

Bilo iz peći na drva, plinske ili električne peći za pizzu - svi vole pizzu!

Ono što je najvažnije u svakoj pizzeriji je dobra peć za pizzu s optimalnom temperaturom za pečenje. U ugostiteljstvu ćete prije svega pronaći peći za pizzu na električni pogon, jer se poentiraju svojom brzinom i ravnomjernošću u procesu pečenja. Plinske peći za pizzu, s druge strane, često se nalaze u pokretnim prostorima kao što su snack barovi ili prodajna vozila. Konačno, klasičnu kamenu pećnicu na drva često preferiraju gurmani i u privatnom sektoru. 

Bez obzira na način rada peći za pizzu, tijekom procesa pečenja nastaju relativno vrući ispušni plinovi od 400°C, koje je potrebno odvesti prema van putem odgovarajućeg sistema dimovoda. Masnoće sadržane u ispušnim plinovima i visok sadržaj vlage osiguravaju dugoročno povećan rizik od požara u ispušnoj cijevi, tako da je redovita kontrola neophodna.  

Specijalizirane tvrtke koriste kemijske deterdžente za čišćenje, tako da je nepropusnost osnovni uvjet pri odabiru pravog sistema dimovoda. Zbog visokih temperatura ispušnih plinova, sistemi dimovoda s ​​konvencionalnim brtvama, npr. od silikona, ovdje nisu dobar izbor, zbog čega za pećnice za pizzu preporučujemo korištenje našeg konusnog sistema dimovoda DW-KL otpornog na visoke temperature sa metalnim površinskim brtvljenjem.


Odgovarajući sistemi dimovoda

DW-KL

Konusno brtveni dimnjak od nehrđajućeg čelika

  • Tehnologija konusnog spajanja
  • Nije potrebna posebna brtva
  • Materijal unutarnje cijevi 1.4404 (316L) / 1.4571 (316Ti)
  • Otporan na požar čađe ili neosjetljiv na vlagu
  • Prikladno za visoke temperature & visoki tlak
  • Različita područja primjene
  • Brojne mogućnosti površine

DW-FU

Klasični dimnjak od nehrđajućeg čelika

  • Utični spoj spojnica/žlijeb
  • Materijal unutarnje cijevi 1.4571 (316Ti) / 1.4404 (316L)
  • Otporan na zapaljenje čađe ili neosjetljiv na vlagu
  • Brojne mogućnosti površine

Reference

Tip postrojenjaPeći za Pizzu
SistemDW-KL
Ukupna duljina15 m
Promjerpo 250 mm

Tri kamene peći u pizzeriji "Lucca" spojene su na duplostijene sisteme Jeremias. 

U području peći za pizzu preporuča se konusno brtveni sistem zbog visokih temperatura ispušnih plinova i potrebe za nepropusnošću. Od tada se bogati i vlažni ispušni plinovi odvode iz prostora za pečenje prema van putem našeg DW-KL sistema.

Kontakt

Što možemo učiniti za vas?

Osobno savjetovanje, optimalna usluga i osobni kontakt s našim kupcima i partnerima vrlo su nam važni. 

Imate li pitanja o našim proizvodima, želite li ponudu ili vam je potrebna pomoć u planiranju vašeg projekta dimnjaka?

Javite se, rado ćemo vas savjetovati!

Vaš upit

Alternativno nas također možete kontaktirati putem telefona ili e-pošte: 

Služba za korisnike

Tel.    +385 1 2754 713
info@jeremias.hr

 

 

Veleprodaja

ponude@jeremias.hr

 

 

Računovodstvo i financije

racun@jeremias.hr

Skladište i logistika

skladiste@jeremias.hr