Jeremias Akademija

Aktualno znanje: Svijet sistema dimovoda

Novi standardi, promjenjive potrebe kupaca te novi proizvodi i primjene u području dimovodnih sustava: Za arhitekte, projektante i obrtnike jednako je važno uvijek biti u tijeku. U travnju i svibnju 2016. "Jeremias Academy" iz Jeremias isistema dimovoda nudi osam modula obuke koji se mogu slobodno kombinirati o svim pitanjima koja se odnose na suvremene zahtjeve ispušne tehnologije. Za poslovne korisnike sudjelovanje je besplatno. Registracija je putem www.jeremias.de/academy

Sa sve većim zahtjevima suvremene tehnike grijanja rastu i informativne potrebe svih stručnjaka koji sudjeluju u planiranju i izvedbi. Ne radi se samo o standardima, certifikatima i odobrenjima, već i o novim, inovativnim tehnologijama i odgovarajućim rješenjima za ispušne plinove. Akademija Jeremias nudi poslovnim korisnicima priliku da ažuriraju svoje znanje o tehnologiji ispušnih plinova s ​​osam modularnih jedinica obuke. Teme pokrivaju širok raspon od sustava ispušnih plinova za kombinirana toplinska i električna postrojenja i generatore električne energije za hitne slučajeve do zvučne tehnologije i standarda, protupožarnih šahtova ili pratećih softverskih alata. Fokus je na praktičnim znanjima za svakodnevni rad. Znanje i iskustvo prenose dugogodišnji stručnjaci u sjedištu tvrtke u Wassertrüdingenu. Poslovni korisnici mogu se besplatno registrirati na www.jeremias.de/academy. Svaki polaznik na kraju odgovarajućeg tečaja dobiva potvrdu o sudjelovanju.