Marš rublju!

Jeremias sada također gradi kanale za rublje

Jeremias GmbH iz Wassertrüdingena, stručnjak za sisteme dimovoda i cijevi od nehrđajućeg čelika, proširuje svoj portfelj proizvoda: novi dodatak asortimanu je sistem odvodnih kanala za rublje u različitim izvedbama. Jeremias GmbH koristi svoje stručno znanje u proizvodnji i usmjeravanju cijevi, kao i utičnim sustavima i poklopcima za zatvaranje.

Kanal za rublje tvrtke Jeremias GmbH spaja praktičnu funkcionalnost sa elegantnim dizajnom. Prevozi prljavo rublje u objektima i u luksuznim privatnim kućama izravno u praonicu. Tehnologija ne samo da znatno olakšava život korisnicima. Dragocjeno radno vrijeme može se uštedjeti i u poduzećima kao što je hotelijerstvo ili u domovima za umirovljenike.

Jeremias doprinosi svojim znanjem i iskustvom stručnjaka za sisteme dimovoda dobro osmišljenom plug-in sustavu i zaštiti od propuha. Šahte za izbacivanje ne samo da su posebno jednostavne za ugradnju, već također sprječavaju gubitak topline. Osim toga, utični smjer sprječava prijelaze oštrih rubova u cijevi gdje bi se rublje moglo zakačiti ili oštetiti. Za razliku od plastičnog rješenja, nehrđajući čelik visokog sjaja ne postaje statički nabijen. Vidljivi elementi su na zahtjev također dostupni s brušenom ili lakiranom površinom.

Postoje različite izvedbe i funkcionalne varijante cijevi za ubačaj i izbačaj: s poklopcem za automatsko zatvaranje, bešumnim mehanizmom za zaključavanje ili čak kao dizajn terminal za ubačaj. Cijev za izbacivanje impresionira posebnim poklopcem za zaključavanje - nakon što je precizno postavljen, protuuteg koji se može zavrtiti osigurava da se poklopac pouzdano otvori čak i s minimalnom težinom rublja i ponovno se automatski zatvori nakon što je rublje izbačeno. Za zaštitu male djece dostupna su i vrata koja se mogu zaključati.